Pavasariniai suktinukai su vištiena

Ingredientai:

6 vnt. „Spring Rolls“ tešlos lakštai
300 ml Aliejus
1/2 šaukštelis Cukrus
žiupsnelis Druska
1 šaukštelis Krakmolas
1 vnt. Kiaušiniai
1 šaukštelis Sojos padažas
1 šaukštelis Sezamų aliejus
2 vnt. Vištienos šlaunelės
2 vnt. Salierų stiebai
1/2 vnt. Morkos
1/2 vnt. Svogūnai
50 g Šiitake grybai
1 šaukštelis Aitriųjų paprikų padažas
1 skiltelė Česnakai
1 šaukštas Aliejus
1 šaukštelis Krakmolas
50 ml Vanduo

Gaminimas:

Daržoves nuplaukite, morkos pusę nuskuskite. Supjaustykite 2 – 3 cm šiaudeliais, česnaką smulkiai supjaustykite.

Ištirpintą krakmolą sumaišykite su cukrumi, druska, kiaušiniu. Užpilkite filė marinatu, palikite 1 – 3 valandoms pastovėti. Paskui smulkiai supjaustykite vištieną.

Kelias sekundes pakepkite aliejuje česnaką, neperkepkite.

Sudėkite į česnaką filė, kepkite, kol iškeps. Jei norite, įdėkite aštraus padažo.

Sudėkite daržoves, grybus, kai iškeps, sudėkite prieskonius, supilkite padažus, krakmolą. Patroškinkite 2 min., paskui palikite atvėsti.

Paimkite tešlos lakštą kampu į save, uždėkite 25 – 30 gramų įdaro, sulankstykite kaip voką.

Apkepkite suktinukus aliejuje, paskui sudėkite ant popieriaus, kad susigertų aliejaus perteklius. Patiekite.

Porcijos: 6
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.