Ančių kepenėlių krembriulė


Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338

Ingredientai:

1 vnt. Duona brioche
100 g Ančių kepenėlių paštetas
100 g Gervuogės
50 g Vytintas kumpis Serano
50 g Rudasis cukrus

Gaminimas:

Iš saldžios duonos brioche išspaudžiamos jūsų pageidaujamos formos ir pakepinama ant griliaus ar orkaitėje 200 laipsnių 2 min., kol pasidarys traškūs. Aš dėl aromato išspaudžiau apelsinų sulčių ant duonelės. 

Ančių kepenėlių paštetas atpjaunamas tos pačios formos kaip brioche. Uždedamas cukrus ant kepenėlių ir uždeginamas su spec žiebtuvėliu.

Gervuogė nublanširuojama  karštame vandenyje. Sūris apkepamas ant kepimo popieriaus 200 laipsnių 3 minutes, kol pasidarys traškus.

Serano kumpis taip pat apkepamas kelias minutes. Sudedama viskas į šaukštą ir papuošiama mėgstamomis žolelėmis.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 50min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 392