Anties krūtinėlės, pagamintos kiniškai
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
2 vnt. | Anties krūtinėlės |
1 šaukštelis | Cukrus |
1 šaukštas | Cheresas |
1 šaukštas | Ryžių vynas |
2 šaukštas | Sojos padažas |
1 šaukštas | Tarkuota apelsino žievelė |
Gaminimas:
Nuo krūtinėlių (dvigubų) nulupkite odelę, supjaustykite mėsą mažais gabalėliais.
Lėkštėje sumaišykite cukrų, cheresą, ryžių vyną, sojų padažą ir tarkuotą apelsinų žievelę. Sudėkite į marinatą anties krūtinėlių gabalėlius, išmaišykite ir palikite pastovėti šiltoje vietoje 10 – 15 min.
Įkaitinkite keptuvę, supilkite mėsą kartu su marinatu, maišydami kepkite ant kaitrios liepsnos 6 min.
Porcijos: 0
Pagaminamas per: 0min.