Apelsininiai sausainukai

Ingredientai:

500 g Marcipaninė tešla
250 ml Vanduo
75 g Cukrus
0,5 vnt. Apelsino žievelė
pagal skonį Kakava
pagal skonį Cukraus pudra

Gaminimas:

Apelsino žievelę susmulkinkite (be baltosios dalies), užpilkite vandeniu, suberkite cukrų ir palaikykite 1 val. Tada išgriebkite žieveles ir suminkykite kartu su marcipanine mase.

Suformuokite nedidelius rutuliukus (išeina apie 25), pamirkykite juos šokoladiniame glajuje ir apvoliokite kakavos miltelių ir cukraus pudros mišinyje.

Porcijos: 8
Pagaminamas per: 90min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.