Aštrus vištienos troškinys

Ingredientai:

400 g Vištienos filė
2 vnt. Raudonieji svogūnai
2 vnt. Saldžiosios geltonosios paprikos
200 g Makaronai spagečiai
150 g Saldžiarūgštis padažas aštrus
100 ml Vanduo
pagal skonį Prieskoniai paukštienai
pagal skonį Druska
sauja Svogūnų laiškai
2 šaukštas Aliejus kepimui

Gaminimas:

Vištieną supjaustyti gabalėliais ir kepti aliejuje. Makaronus sulaužyti nedideliais gabalėliais ir virti, kol suminkštės. Kai mėsa bus iškepta, dėti kubeliais supjaustytus svogūnus bei paprikas. Troškinti apie 5 minutės.

Pridėti makaronus bei įpilti vandens. Gardinti prieskoniais. Pavirti dar pora minučių. Įpilti padažą, gerai išmaišyti, uždengti dangčiu bei troškinti 5 minutės. Išjungti ugnį ir palaikyti uždengus dangtį apie 10 minučių.

Dėti į lėkštę ir apibarstyti smulkiai pjaustytais svogūnų laiškais.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 50min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.