Avienos vyniotinis


Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338

Ingredientai:

300 g Avienos filė
2 vnt. Šaldyta filo tešla
100 g Voveraitės
2 šaukštas Sviestas
2 šaukštas Medus
žiupsnelis Bazilikai
1 šaukštas Alyvuogių aliejus
žiupsnelis Cinamonas
žiupsnelis Muskato riešutai
žiupsnelis Baltieji malti pipirai
šaukštas Aguonos
200 g Portveinas
2 skiltelė Česnakai

Gaminimas:

Pamarinuokite avienos filė su druska, pipirais, rozmarinu.

Nuvalykite ir nuplaukite voveraites. Voveraitės pakepkite alyvų aliejumi, įberkite druską, pipirus. Su aštriu peiliu išilgai padarykite skylę avienos filė ir į vidų įdėkite keptas voveraites.

Paimkite du lapelius filo tešlos, ištepkite sviestu, pabarstykite cinamonu, muskatu, uždekite voveraitėmis įdarytą avieną, viską susukite. Gautą vyniotinį kepti orkaitėje 180 C apie 10 minučių.

Kol vyniotinis kepa, darome padažą, į keptuvę pilame vyną, baziliką, druską, rozmariną, pipirą. Kaitiname kol padažas sutirštėja. Tada padažą perkošiame, kad būtų vientisas.

Vyniotinį ištraukite iš orkaitės, jis turi būti auksinės spalvos. Viršų ištepame medumi ir apibarstome aguonomis. Tada dar įdedame i orkaitę, kepame 5 minutes. Padažą įpilame į lėkštės apačią, ant viršaus dedame atpjautą vyniotinį.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 60min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 392