Balta naminė duona


Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338

Ingredientai:

150 ml Vanduo
5 g Mielės
225 g Miltai
270 g Miltai
115 ml Vanduo
1/2 šaukštelis Druska
30 g Cukrus
18 g Sviestas
1 šaukštas Aliejus

Gaminimas:

Pasiruoškite raugą: išskleiskite miles šiltame vandenyje, pridėkite miltų ir gerai išmaišykite.Sudėkite raugą į augaliniu aliejumi išteptą dubenį, uždenkite jį maistine plėvele ir padėkite į šiltą vietą pakilti.

Kai raugo kiekis padidės 3 – 4 kartus, sudėkite į jį likusius ingridientus ir užminkykite tešlą (ištirpintą sviestą dėkite pabaigoje). Gerai išminkę tešlą, palikite ją šiltoje vietoje dar 1 – 1,5 val.

Padarykite iš tešlos storą blyną, tuomet susukite jį į vyniotinį ir suformuokite batoną. Padarykite kelias įpjovas, aptepkite augaliniu aliejumi.

Kepkite duoną 230 laipsnių orkaitėje 25 min, kol ji pasidarys gelsvos spalvos.

Porcijos: 0
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 392