Bananų pyragas


Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338

Ingredientai:

1,75 stiklinė Miltai
2 šaukštelis Kepimo milteliai
0,5 šaukštelis Cinamonas
0,5 šaukštelis Muskato riešutas (maltas)
0,25 šaukštelis Druska
0,75 pakelis Sviestas (suminkštintas)
0,75 stiklinė Cukrus (smulkus)
2 vnt. Kiaušiniai
1 šaukštas Tamsus romas
0,5 šaukštelis Vanilės ekstraktas
0,75 stiklinė Pienas
0,75 pakelis Sviestas
0,75 stiklinė Rudasis šviesus cukrus
2 šaukštas Tamsus romas
3 vnt. Bananai (perpjautų išilgai ir supjaustytų gabalėliais)
pagal skonį Grietinėlė

Gaminimas:

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių, per vidurį įdėję groteles. Keptuvėje vidutinėje temperatūroje ištirpinkite sviestą, tuomet įmaišykite rudąjį cukrų, romą, žiupsnelį druskos ir kaitinkite maišydami keturias minutes. Supilkite į kepimo formą ir ratais sudėliokite bananus, bandydami sutalpinti tiek gabalėlių, kiek tik galima.

Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cinamoną, muskatą ir druską. Elektriniu mikseriu dideliu greičiu išplakite sviestą ir cukrų, kol gausite šviesią purią masę. Po vieną sudėkite kiaušinius, gerai suplakdami po kiekvieno. Įmaišykite romą ir vanilę.

Sumažinkite greitį ir supilkite miltų mišinį per tris kartus, kaitaliodami su pienu, kol gausite vienalytę masę. Supilkite tešlą ant bananų, išlyginkite viršų ir kepkite, kol viršus pageltonuos, o įkišus degtuką jis ištraukiamas sausas, apie 40-45 minutes.

Palikite penkioms minutėms, tuomet uždėkite lėkštę ant kepimo formos ir apverskite pyragą į lėkštę. Patiekite šiltą arba kambario temperatūros.

Porcijos: 8
Pagaminamas per: 60min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 392