Barbarisinės anties krūtinėlė
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
200 g | Barbarisinės anties krūtinėlė |
300 g | Rudasis cukrus |
5 g | Čiobreliai |
5 g | Anyžiai |
5 g | Rozmarinai |
100 g | Apelsino žievelė |
15 g | Cinamono lazdelės |
15 g | Mėtos |
200 g | Juoda duona su saulėgrąžomis Jorė |
100 g | Avietės |
30 ml | Raudonas sausas vynas |
30 g | Salotos Frizzes |
50 g | Obuoliai |
pagal skonį | Druska |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
Gaminimas:
Imam dvi vienodo dydžio keptuves, vieną iš jų išklojame folija beriame rudą cukrų, dedame čiobrelį, rozmariną, apelsino žievę, mėtas, anyžių, cinamono lazdelę ir kaitiname į keptuvę įstatome groteles (skirtas pastatyti karštiems puodams) ir uždedame antienos filė ant grotelių, uždengiame kita keptuve ir rūkome apie 20 min.
Reikės vienodo dydžio keptuvių, į kurias tilptų grotelės, skirtos karštam puodui padėti. Grotelės turi būti ant kojelių, kad antiena a
laikytųsi virš cukraus su prieskoniais.
Antienai nuimtame odelę, išgyslinėjame. Supjaustome, užberiame druskos ir pipirų, įtriname smulkinta mėta ir čiobreliu.
Į puodą dedame avietes, beriame šiek tiek cukraus ir kaitiname, užpilame raudono vyno ir pakaitiname, kol šiek tiek sutirštės.
Atvėsiname ir tepame ant duonos (duoną apipjaustome), dedame frizzes lapą, antieną ir obuolio griežinėlį.