Belgiškas grybų omletas
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
250 g | Grybai |
30 g | Sviestas |
3 vnt. | Kiaušiniai |
100 g | Rūkytas kumpis |
4 šaukštas | Miltai |
100 ml | Mineralinis vanduo |
žiupsnelis | Petražolės |
pagal skonį | Druska |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
3 šaukštas | Aliejus |
Gaminimas:
Grybus (baravykus, voveraites ar pievagrybius) nuvalykite, nuplaukite, supjaustykite ir 7 minutes pakepinkite svieste, pabaigoje sudėkite smulkiai supjaustytą kumpį.
Iš kiaušinių trynių, mineralinio vandens ir miltų užmaišykite grietinės tirštumo tešlą. Baltymus išplakite atskirai ir sumaišykite su trynių mase bei atvėsintais grybais. Pagardinkite druska ir pipirais.
Omletą kepkite svieste, patiekite apibarstę smulkintomis petražolėmis su cikorijų salotomis ar kitomis šviežiomis daržovėmis.
Porcijos: 2
Pagaminamas per: 20min.