Belgiškas grybų omletas

Ingredientai:

250 g Grybai
30 g Sviestas
3 vnt. Kiaušiniai
100 g Rūkytas kumpis
4 šaukštas Miltai
100 ml Mineralinis vanduo
žiupsnelis Petražolės
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
3 šaukštas Aliejus

Gaminimas:

Grybus (baravykus, voveraites ar pievagrybius) nuvalykite, nuplaukite, supjaustykite ir 7 minutes pakepinkite svieste, pabaigoje sudėkite smulkiai supjaustytą kumpį.

Iš kiaušinių trynių, mineralinio vandens ir miltų užmaišykite grietinės tirštumo tešlą. Baltymus išplakite atskirai ir sumaišykite su trynių mase bei atvėsintais grybais. Pagardinkite druska ir pipirais.

Omletą kepkite svieste, patiekite apibarstę smulkintomis petražolėmis su cikorijų salotomis ar kitomis šviežiomis daržovėmis.

Porcijos: 2
Pagaminamas per: 20min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.