Berlyno kepsnys
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
200 g | Virtas kiaulienos kumpis |
400 g | Fermentinis sūris |
125 g | Majonezas (neriebus) |
3 vnt. | Kiaušiniai |
75 g | Miltai |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
pagal skonį | Aitriosios paprikos milteliai |
pagal skonį | Druska |
pagal skonį | Krapai |
pakelis | Malti džiūvėsėliai |
Gaminimas:
Fermentinį sūrį sutarkuokite stambia trintuve, kumpį supjaustykite smulkiais šiaudeliais ir sumaišykite su tarkuotu sūriu. Sudėkite prieskonius, miltus ir smulkiai sukapotus žalumynus. Viską gerai išmaišę, masę padalinkite į 5 lygias dalis. Iš gautos masės suformuokite apvalius, 1,5cm storio kepsnelius.
Į išplaktus kiaušinius dedame kepsnelius ir paniruojame džiūvėsėliuose.
Į įkaitintą keptuvę įpilame aliejaus, dedame paruoštus kepsnius. Kepame apie 7-10 min., nuolat apvartant, kol kepsneliai gražiai apskrus (būkite atidūs, aliejus keptuvėje neturėtų būti per karštas, kad kepsneliai nesudegtų).
Porcijos: 5
Pagaminamas per: 20min.