Briuselio kopūstai

Ingredientai:

500 g Briuselio kopūstai
1 šaukštas Sviestas
1 stiklinė Mėsos sultinys
pagal skonį Juodieji malti pipirai
žiupsnelis Muskato riešutas
50 g Parmezano sūris

Gaminimas:

Briuselinius kopūstus nuvalykite, nuplaukite ir apkepinkite svieste. Paskui sudėkite į puodą, užpilkite sultiniu ir truputį patroškinkite. Retkarčiais pamaišykite, kad neprisviltų.

Ištroškintus kopūstėlius apibarstykite tarkuotu muskato riešutu ir tarkuotu sūriu, pagardinkite maltais pipirais.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 40min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.