Česnakinė pica su mocarela
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338

Ingredientai:
220 g | Miltai |
3 šaukštas | Aliejus |
1 vnt. | Kiaušinių tryniai |
1/2 šaukštelis | Druska |
100 ml | Vanduo |
2 šaukštelis | Aliejus |
3 skiltelė | Česnakai |
200 g | Mocarelos sūris |
2 šaukštas | Grietinė |
žiupsnelis | Druska |
žiupsnelis | Čiobreliai |
Gaminimas:
Dubenyje sumaišykite miltus, druską, kiaušinio trynį, aliejų ir vandenį, užminkykite tešlą. Palikite ją pusvalandžiui pabrinkti.
Česnakus nulupkite, supjaustykite riekelėmis. Mocarelą supjaustykite gabaliukais.
Skardą išklokite kepimo popieriumi, jį ištepkite aliejumi.
Tešlą plonai iškočiokite į apskritimą ir atsargiai perkelkite į skardą.
Tešlą ištepkite grietine, apibarstykite česnaku, paskui – mocarela, pagardinkite druska ir čiobreliais.
Kepkite 220 karštumo orkaitėje 15 minučių.
Porcijos: 1
Pagaminamas per: 90min.