D.Beckhamo veršiena su kiviais

Ingredientai:

2,5 kg Veršiena
500 g Kiviai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai

Gaminimas:

Nuplaukite ir nulupkite kivius, supjaustykite nedideliais gabaliukais. Mėsą nuplaukite. Jos paviršiuje peiliu įpjaukite „kišenėles“. Į kiekvieną „kišenėlę“ įdėkite po gabalėlį kivio.

Mėsą pabarstykite druska ir pipirais. Po to visą ištepkite kivio minkštimu ir palikite šaldytuve nakčiai. Kitą dieną suvyniokite į foliją ir kepkite 40 minučių. Patiekti galima su šviežiais kiviais.

Porcijos: 10
Pagaminamas per: 40min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.