Gardūs kotletukai su sūriu

Ingredientai:

250 g Jautienos faršas
250 g Kiaulienos faršas
4 šaukštas Pienas
50 g Fermentinis sūris
1/2 stiklinė Malti džiūvėsėliai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
žiupsnelis Krapai
žiupsnelis Petražolės

Gaminimas:

Faršą gerai išminkykite ir į jį suberkite fermentinį sūrį bei smulkiai pjaustytas petražoles ir krapus. Vidutinio dydžio kotletus formuokite sudrėkintomis rankomis – taip mėsa mažiau lips prie pirštų.

Apvoliokite kotletus džiūvėsėliuose ir sudėkite į įkaitintą keptuvę, išteptą aliejumi. Apkepinkite kotletus iš abiejų pusių ir, sumažinę kaitrą, kepkite apie 12-15 minučių, priklausomai nuo kotletų dydžio.

Gardu ragauti su bulvių koše, paskaninta gabalėliu sviesto.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 30min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.