Graikiškas baravykų receptas


Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338

Ingredientai:

700 g Baravykai (švieži arba šaldyti)
40 g Džiovinti baravykai
1 vnt. Svogūnai
2 skiltelė Česnakai
sauja Petražolės
180 g Jogurtas (natūralus)
20 ml Konjakas
8 šaukštas Alyvuogių aliejus
žiupsnelis Čiobreliai
1 šaukštas Apelsinų marmeladas
žiupsnelis Šafranas
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai

Gaminimas:

Džiovintus grybus užpilkite 6 šaukštais virinto vandens su druska, džemu ir konjaku ir palikite 30 min. pamirkti. Paskui nusunkite ir smulkiai supjaustykite.

Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, 6 min. pakepkite 6 šaukštuose aliejaus.

Tada sudėkite į keptuvę susmulkintus džiovintus grybus, supjaustytus šviežius grybus, čiobrelius ir smulkintus česnakus. Po 2 min. suberkite susmulkintas petražoles ir skystį, kuriame mirkėte džiovintus grybus.

Troškinkite apie 30 min., kol grybai bus minkšti. Tada įberkite druskos, pipirų. Sumaišykite jogurtą su šafranų užpilu ir likusiu aliejumi. Patiekite su alyvuogėmis.

Porcijos: 6
Pagaminamas per: 60min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 392