Greitas obuolių pyragas su sluoksniuota tešla

Ingredientai:

450 g Šaldyta sluoksniuota bemielė tešla
6 vnt. Obuoliai
2 pakelis Vanilinis cukrus
1 šaukštas Cinamonas
20 g Sviestas

Gaminimas:

3 obuolius supjaustykite stambiais kubeliais. Puode ištirpinkite sviestą, sudėkite obuolius, įberkite pusę cinamono ir 1 pakelį vanilinio cukraus.

Įpilkite į puodą tiek vandens, kad visiškai apsemtų obuolius. Kai užvirs, sumažinkite liepsną ir troškinkite 35 min. Obuoliai turi būti minkšti, o vanduo – visiškai išgaruoti.

Obuolius sugrūskite.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Likusius obuolius supjaustykite skiltelėmis. Iškočiokite tešlą.

Į kepimo popieriumi įklotą kepimo formą įdėkite tešlos lakštą, smulkiai subadykite jį šakute. Ištrinkite tešlą trintų obuolių mase, ant jos sudėliokite obuolių skilteles.

Apibarstykite obuolius likusiu vaniliniu cukrumi ir cinamonu, kepkite 30 min.

Patiekite pyragą atvėsusį.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 50min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.