Grilyje kepta upėtakio filė

Ingredientai:

Gaminimas:

Upėtakis išskrodžiamas, išimami kauliai, nulupama oda. Pabarstoma druska ir pipirais. Paruošta filė apsukama pjaustytu Parmos kumpiu.

Kepama grilyje apie 7 minutes, kol gražiai apskrus.

Obuoliai perpjaunami pusiau, nusėklinami ir kepami grilyje, kol suminkštėja. Baltas vynas verdamas kol netenka maždaug 70% tūrio. Į nuvirtą vyną dedami obuoliai ir troškinami apie 5 minutes. Sutrinama elektriniu trintuvu ir pertrinama per nedidelį sietelį.

Mėlynąsias bulves subadome mediniu iešmeliu. Į gautas skylutes prikišame šalto rūkymo šoninės, apšlakstome trinto česnako, rozmarino ir druskos mišiniu. Kepame grilyje kol suminkštės ir gražiai apskrus.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 60min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.