Grybais įdaryta cukinija

Ingredientai:

1 vnt. Cukinijos
200 g Grybai
40 g Moliūgai
20 g Svogūnai
2 skiltelė Česnakai
1 šaukštas Aliejus
2 šaukštas Grietinė
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai

Gaminimas:

Miško grybus išvirkite pasūdytame vandenyje.

Cukiniją perpjaukite išilgai ir išskobkite jos vidų. Padarykite „luoteliui“ plokščią dugną, kad cukinijų puselės tvirtai stovėtų.

Sudėkite cukinijos puseles ant riebalais patepto kepimo popieriaus ir pakepkite jas 180 laipsnių karščio orkaitėje 7 min.

Įkaitinkite keptuvę su šaukštu aliejaus. Suberkite moliūgo gabaliukus, grybus, smulkintą svogūną bei česnaką ir viską pakepinkite 5 min. Pridėkite druskos ir pipirų.

Į cukinijos puseles sukrėskite po šaukštą grietinės, o ant viršaus sudėkite kepintus moliūgus, grybus, svogūną ir česnaką. Papuoškite patiekalą žalumynais ir vyšniniais pomidorais.

Porcijos: 2
Pagaminamas per: 140min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.