Grybų įdaras cepelinams
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
![](http://www.recipes.lt/lt/wp-content/uploads/2014/12/37cb019a970fc9efe6d5739d996b5d85.jpg)
Ingredientai:
0,5 l | Grybai |
2 vnt. | Svogūnai |
100 g | Sviestas |
1 vnt. | Kiaušiniai |
2 šaukštas | Malti džiūvėsėliai |
žiupsnelis | Raudonėliai |
pagal skonį | Druska |
Gaminimas:
Džiovintus grybus arba sūdytus grybus išmirkykite ir išvirkite. Paruoštus grybus sumalkite mėsmale. Svogūnus susmulkinkite, pakepkite svieste ir sumaišykite su grybais. Į grybų ir svogūnų masę suberkite džiūvėsėlius, raudonėlius, įmuškite kiaušinį, paskaninkite druska ir gerai išmaišykite.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.