Įdaryti jautienos kepsneliai
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
500 g | Jautienos faršas |
6 vnt. | Bulvės |
4 vnt. | Kiaušiniai |
pagal skonį | Druska |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
1 vnt. | Saldžiosios geltonosios paprikos |
1 vnt. | Saldžiosios raudonosios paprikos |
1 vnt. | Saldžiosios žaliosios paprikos |
100 g | Fermentinis sūris |
50 g | Svogūnų laiškai |
20 g | Krapai |
2 šakelė | Petražolės |
500 ml | Pienas |
3 skiltelė | Česnakai |
200 g | Grietinėlė |
100 g | Sviestas |
3 vnt. | Pomidorai |
1 vnt. | Agurkai |
1 vnt. | Svogūnai |
Gaminimas:
Nulupu bulvę, sutarkuoju su smulkia tarka, dalį sulčių nugręžiu ir sumaišau su jautienos faršu, įmušu 1 kiaušinį, pabarstau druskos ir pipirų. Viską išmaišau.
Kepu omletą: suplaku 3 kiaušinius ir pieną, įmaišau smulkiai pjaustytas paprikas, trintą česnaką, dedu žalumynus ir kepu. Omletą supjaustau juostelėmis.
Tuomet imu faršo masę, formuoju kepsnį ir įdarau jį omleto juostelėmis.
Kepsnius apkepu keptuvėje iš abiejų pusių, tada dedu į kepimo skardą, užbarstau sūrio ir kepu orkaitėje, kol sūris gražiai apskrunda.
Garnyrui – bulvių košė su daržovėmis ir padažu.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 80min.