Įdaryti jautienos kepsneliai

Ingredientai:

500 g Jautienos faršas
6 vnt. Bulvės
4 vnt. Kiaušiniai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
1 vnt. Saldžiosios geltonosios paprikos
1 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
1 vnt. Saldžiosios žaliosios paprikos
100 g Fermentinis sūris
50 g Svogūnų laiškai
20 g Krapai
2 šakelė Petražolės
500 ml Pienas
3 skiltelė Česnakai
200 g Grietinėlė
100 g Sviestas
3 vnt. Pomidorai
1 vnt. Agurkai
1 vnt. Svogūnai

Gaminimas:

Nulupu bulvę, sutarkuoju su smulkia tarka, dalį sulčių nugręžiu ir sumaišau su jautienos faršu, įmušu 1 kiaušinį, pabarstau druskos ir pipirų. Viską išmaišau.

Kepu omletą: suplaku 3 kiaušinius ir pieną, įmaišau smulkiai pjaustytas paprikas, trintą česnaką, dedu žalumynus ir kepu. Omletą supjaustau juostelėmis.

Tuomet imu faršo masę, formuoju kepsnį ir įdarau jį omleto juostelėmis.

Kepsnius apkepu keptuvėje iš abiejų pusių, tada dedu į kepimo skardą, užbarstau sūrio ir kepu orkaitėje, kol sūris gražiai apskrunda.

Garnyrui – bulvių košė su daržovėmis ir padažu.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 80min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.