Įdarytos cukinijos su parmezanu

Ingredientai:

6 vnt. Cukinijos
3 stiklinė Krekerių trupiniai
1/2 stiklinė Parmezano sūris
1 vnt. Svogūnai
sauja Petražolės
žiupsnelis pipir
šaukštelis Druska
2 vnt. Kiaušiniai
2 šaukštas Sviestas

Gaminimas:

Cukinijas nuplaukite, nupjaukite galiukus. Nenuskuskite žievės. Įmeskite į verdantį vandenį ir pavirkite 4-5 min. Perpjaukite išilgai per pusę ir šaukšteliu išskobkite vidų. Cukinijų „laivelius“ sudėkite į kepimo indą.

Dubenyje sumaišykite išskobtą cukinijų masę, nesaldžių sausainių (krekerių) trupinius, sūrį, svogūnus, petražoles, druską, pipirus ir plaktus kiaušinius.

Šios masės dėkite į išskobtas cukinijas, ant viršaus uždėkite po gabalėlį sviesto. Pabarstykite parmezanu ir kepkite 175 laipsnių orkaitėje apie 30 min.

Porcijos: 0
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.