Imbierinis moliūgų pyragas

Ingredientai:

175 g Lydytas sviestas
140 g Medus
1 vnt. Kiaušiniai
250 g Moliūgai
100 g Rudasis cukrus
350 g Miltai
1 šaukštas Džiovinto imbiero milteliai
2 šaukštelis Cukranendrių cukrus

Gaminimas:

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Stačiakampės kepimo formos dugną ir ilgąsias kraštines išklokite kepimo popieriumi.

Sumaišykite sviestą, medų, cukrų, maltą imbierą ir kiaušinį, tada suberkite miltus, sukrėskite tarkuotą moliūgą ir viską gerai išmaišykite.

Masę sukrėskite į kepimo formą, viršų pabarstykite cukranendrių cukrumi. Kepkite 50-60 min, kol pyragas pakils ir taps auksinės spalvos. Leiskite 5 min. ataušti, tada išimkite iš formos ir palaukite, kol visai atvės.

Supjaustykite storomis riekėmis ir patiekite.

Porcijos: 8
Pagaminamas per: 60min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.