Imbierinis namukas

Ingredientai:

425 g Sviestas
425 g Cukrus
1 vnt. Kiaušiniai
2 šaukštas Sirupas
2 šaukštelis Cinamonas
1 šaukštelis Džiovinto imbiero milteliai
1 šaukštelis Gvazdikėliai malti
1 kg Miltai
4 šaukštelis Kepimo milteliai

Gaminimas:

Visos šios dalys sulipdomos specialiai paruošta cukraus ir kiaušinio baltymo mase, kuri sulipdo ir sutvirtina visą konstrukciją. Dekoruojant suomiai pataria pasitelkti fantaziją – ta pačia mase, kurios pagrindas yra kiaušinio baltymas ir cukrus, papuošiamas stogas, langinės, ja klijuojami saldainiai.

Užkaitinkite sirupą su prieskoniais, išmaišykite ir ataušinkite. Išsukite margariną su cukrumi. Įmaišykite kiaušinį. Sumaišykite sirupą, margariną su cukrumi ir kiaušiniu. Jei margarinas imtų stingti, įpilkite truputį miltų.

Sudėkite plaktą grietinėlę. Pabaigoje supilkite gesintą sodą ir miltus. Gerai išmaišykite. Atšaldykite tešlą šaldytuve per naktį. Kepkite kitą dieną iki 225 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Papuošimui naudokite kiaušinio trynį ir cukraus pudrą.

Porcijos: 0
Pagaminamas per: 360min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.