Itališkas kepto karpio receptas

Ingredientai:

1 kg Karpiai
1 vnt. Citrinos
8 vnt. Vyšniniai pomidoriukai
pagal skonį Alyvuogių aliejus
žiupsnelis Rozmarinai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
4 skiltelė Česnakai

Gaminimas:

Nuvalytą karpį įtrinkite druska ir pipirais.

Citrinos pusę supjaustykite plonomis riekelėmis, pomidorus perpjaukite perpus. Česnako skilteles ir rozmariną susmulkinkite. Šia mase prikimškite karpį, taip pat pridėkite citrinos riekelėmis.

Įpjaukite karpio paviršių, į įpjovas įdėkite citrinos riekelių.

Įdėkite karpį į kepimo popieriumi išklotą kepimo indą, sudėkite šalia pomidorus. Apšlakstykite karpį ir pomidorus aliejumi.

Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 25 – 30 min.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 30min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.