Japoniškas vištienos sparnelių receptas
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338

Ingredientai:
1 kg | Vištienos sparneliai |
2 vnt. | Kiaušiniai |
5 šaukštas | Miltai |
pagal skonį | Druska |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
3 šaukštas | Vanduo |
3 šaukštas | Sojos padažas |
100 ml | Obuolių actas |
100 g | Cukrus |
2 stiklinė | Česnakai |
100 ml | Aliejus |
100 g | Sviestas |
Gaminimas:
Įtrinkite vištienos sparnelius druska, pipirais, apvoliokite plaktame kiaušinyje, paskui – miltuose. Keptuvėje įkaitinkite sviestą perpus su aliejumi, apkepkite sparnelius, kol susidarys paskrudusi plutelė.
Pasigaminkite padažą iš 3 šaukštų vandens, 3 šaukštų sojos padažo, 1/2 stiklinės obuolių acto, 100 g cukraus ir smulkintos česnako skiltelės.
Padaže apvoliokite sparnelius ir kepkite 220 laipsnių orkaitėje 30 min.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 50min.