Jautienos šašlykas
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
800 g | Jautienos sprandinė |
40 g | Ančiuviai |
1 šaukštas | Cukrus |
4 skiltelė | Česnakai |
žiupsnelis | Pipirai (žalieji) |
žiupsnelis | Mairūnai (šviežias) |
2 šaukštas | Aliejus |
Gaminimas:
Mėsą supjaustykite keturkampiais gabalėliais, maždaug po 30–40 gramų.
Marinatui skirtus ingredientus sutrinkite virtuviniu kombainu.
Mėsą sudėkite į indą, užpilkite marinatu, išmaišykite, gerai suspauskite ir, uždengę indą, šaltai palaikykite 4–12 val.
Marinuotą mėsą suverkite ant iešmų.
Kepkite ant vidutinio karštumo žarijų, iešmą sukiodami apie 20 minučių.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.