Jautienos šašlykas


Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338

Ingredientai:

800 g Jautienos sprandinė
40 g Ančiuviai
1 šaukštas Cukrus
4 skiltelė Česnakai
žiupsnelis Pipirai (žalieji)
žiupsnelis Mairūnai (šviežias)
2 šaukštas Aliejus

Gaminimas:

Mėsą supjaustykite keturkampiais gabalėliais, maždaug po 30–40 gramų.

Marinatui skirtus ingredientus sutrinkite virtuviniu kombainu.

Mėsą sudėkite į indą, užpilkite marinatu, išmaišykite, gerai suspauskite ir, uždengę indą, šaltai palaikykite 4–12 val.

Marinuotą mėsą suverkite ant iešmų.

Kepkite ant vidutinio karštumo žarijų, iešmą sukiodami apie 20 minučių.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 392