Jorkšyro pudingiukai
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
120 g | Miltai |
1 šaukštelis | Druska |
300 ml | Pienas |
3 vnt. | Kiaušiniai |
50 g | Aliejus |
Gaminimas:
Miltus sumaišykite su druska, įmuškite kiaušinius ir maišykite, kol masė taps vientisa. Tada maišydami supilkite pieną ir 30 min. tešlą laikykite šaldytuve.
Orkaitę įkaitinkite iki 240 °C. Į kiekvieną formelę įdėkite šiek tiek taukų arba įpilkite truputėlį aliejaus. Formeles su riebalais įdėkite į orkaitę ir palaikykite apie 8 min., kad riebalai gerai įkaistų.
Tada į formeles įpilkite tiek tešlos, kad pripildytų jas iki pusės, ir tuoj pat įdėkite atgal į orkaitę. Kepkite apie 10 min., tuomet sumažinkite temperatūrą iki 200 °C ir kepkite dar 15 min.
Jei norite, kad pudingiukų apačia irgi apskrustų, likus 5 min. iki kepimo pabaigos juos išimkite iš formelių ir apverskite, kad apkeptų kita pusė.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 70min.