Jorkšyro pudingiukai

Ingredientai:

120 g Miltai
1 šaukštelis Druska
300 ml Pienas
3 vnt. Kiaušiniai
50 g Aliejus

Gaminimas:

Miltus sumaišykite su druska, įmuškite kiaušinius ir maišykite, kol masė taps vientisa. Tada maišydami supilkite pieną ir 30 min. tešlą laikykite šaldytuve.

Orkaitę įkaitinkite iki 240 °C. Į kiekvieną formelę įdėkite šiek tiek taukų arba įpilkite truputėlį aliejaus. Formeles su riebalais įdėkite į orkaitę ir palaikykite apie 8 min., kad riebalai gerai įkaistų.

Tada į formeles įpilkite tiek tešlos, kad pripildytų jas iki pusės, ir tuoj pat įdėkite atgal į orkaitę. Kepkite apie 10 min., tuomet sumažinkite temperatūrą iki 200 °C ir kepkite dar 15 min.

Jei norite, kad pudingiukų apačia irgi apskrustų, likus 5 min. iki kepimo pabaigos juos išimkite iš formelių ir apverskite, kad apkeptų kita pusė.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 70min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.