Kalakutiena su egzotišku padažu

Ingredientai:

1 kg Kalakutų krūtinėlės
100 g Majonezas
1 šaukštas Garstyčios
šaukštelis Druska
1 vnt. Kiviai
2 šaukštas Citrinų sultys
1 šaukštas Apelsinų sultys
2 šaukštas Aliejus
žiupsnelis Svogūnų laiškai
pagal skonį Druska

Gaminimas:

Majonezą sumaišykite su garstyčiomis, įberkite druskos ir šiuo mišiniu įtrinkite kalakutieną. Laikykite šaltai apie 12 val. Tada mėsą kartu su majonezo padažu sudėkite į foliją ant kepimo skardos ir kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje apie 1 val.

Padažui kivį ir svogūnų laiškus supjaustykite kuo smulkiau, supilkite sultis, aliejų, įberkite druskos ir gerai išmaišykite.

Padažą užpilkite ant iškeptos ir supjaustytos mėsos. Tinka patiekti su įvairiais vaisiais ar vaisių salotomis.

Porcijos: 6
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.