Kalakutienos dešrelės

Ingredientai:

500 g Kalakutienos filė
50 g Batonas
50 ml Grietinėlė
100 g Sviestas
žiupsnelis Kmynai
3 vnt. Kiaušiniai
150 g Malti džiūvėsėliai
100 g Grietinė
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai

Gaminimas:

Kalakutieną sumalkite, įmuškite kiaušinį, įberkite kmynų, įdėkite grietinėlėje išmirkytas batono riekeles, įberkite druskos bei pipirų. Tada viską dar kartą sumalkite ir iš gauto faršo suformuokite dešreles. Jas apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite įkaitintuose riebaluose, kol gražiai pagels.

Apkepusias dešreles sudėkite į puodą, užpilkite grietine ir truputį patroškinkite. Patiekite su bulvių koše arba virtomis bulvėmis, papuoškite žalumynais.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.