Karališkos krevetės su mėlynojo sūrio padažu
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
200 g | Sūris su mėlynuoju pelėsiu |
200 g | Grietinėlė (riebi) |
1 kg | Karališkos krevetės |
1 stiklinė | Baltas sausas vynas |
2 šaukštas | Citrinų sultys |
pagal skonį | Druska |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
Gaminimas:
Sūrį ir grietinėlę išplakite iki vientisos masės, tačiau grietinėlę pilkite pamažu, nes sūris būna įvairaus kietumo. Be to, vieniems patinka tirštesnis padažas, kitiems skystesnis, todėl grietinėlės pilkite pagal skonį.
Krevetes nuvalykite. Įberkite šiek tiek druskos ir juodųjų pipirų. Į gilią keptuvę supilkite vyną ir jam užvirus suberkite krevetes. Po poros minučių jas išgriebkite.
Paruoštas krevetes apšlakstykite citrinos sultimis, tada mirkykite po vieną mėlynojo sūrio padaže ir mėgaukitės.
Porcijos: 0
Pagaminamas per: 0min.