Karališkos krevetės su mėlynojo sūrio padažu

Ingredientai:

200 g Sūris su mėlynuoju pelėsiu
200 g Grietinėlė (riebi)
1 kg Karališkos krevetės
1 stiklinė Baltas sausas vynas
2 šaukštas Citrinų sultys
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai

Gaminimas:

Sūrį ir grietinėlę išplakite iki vientisos masės, tačiau grietinėlę pilkite pamažu, nes sūris būna įvairaus kietumo. Be to, vieniems patinka tirštesnis padažas, kitiems skystesnis, todėl grietinėlės pilkite pagal skonį.

Krevetes nuvalykite. Įberkite šiek tiek druskos ir juodųjų pipirų. Į gilią keptuvę supilkite vyną ir jam užvirus suberkite krevetes. Po poros minučių jas išgriebkite.

Paruoštas krevetes apšlakstykite citrinos sultimis, tada mirkykite po vieną mėlynojo sūrio padaže ir mėgaukitės.

Porcijos: 0
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.