Karštas meksikietiškas šokoladas

Ingredientai:

2 stiklinė Pienas
100 g Šokoladas
3 vnt. Cinamono lazdelės
1 šaukštas Vanilės ekstraktas

Gaminimas:

Į nedidelį puodą supilkite pieną, užkaiskite ant vidutinio karštumo viryklės. Įdėkite cinamono lazdeles, sutrupintą šokoladą. Maišykite ir kaitinkite, kol ištirps šokoladas.

Išimkite iš pieno cinamono lazdeles, supilkite į pieną vanilės ekstraktą, užvirinkite.

Nukaiskite puodą nuo viryklės, išplakite jo turinį putų. Karštą šokoladą išpilstykite į puodelius ir iš karto patiekite.

Porcijos: 2
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.