Kebabai
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
800 g | Avienos faršas |
1 vnt. | Kiaušiniai |
gabaliukas | Imbieras |
4 skiltelė | Česnakai |
žiupsnelis | Kalendros |
žiupsnelis | Čiobreliai |
pagal skonį | Druska |
pagal skonį | Pipirai |
Gaminimas:
Į avienos faršą įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir pipirų.
Imbierą sutarkuokite. Česnaką labai smulkiai sukapokite.
Į faršą suberkite smulkintą nykščio dydžio gabalėlį šviežio imbiero, česnaką, smulkintus žalumynus.
Išmaišykite ir gerai išmuškite.
Ant iešmo formuokite dešrelės formos maltinį, gerai prispauskite ir kepkite ant vidutinio karščio žarijų apie 15–20 minučių.
Būtinai sukiokite iešmą.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.