Keksiukai su apelsinais, rabarbarais ir migdolais
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
2 stiklinė | Miltai |
1 stiklinė | Cukrus |
0,5 šaukštelis | Soda |
0,5 šaukštelis | Kepimo milteliai |
žiupsnelis | Druska |
100 g | Migdolai |
1 vnt. | Kiaušiniai |
2 šaukštas | Aliejus |
1 stiklinė | Apelsinų sultys |
2 šaukštas | Tarkuota apelsino žievelė |
4 vnt. | Rabarbarai |
Gaminimas:
Migdolus sukapokite peiliu į gabalėlius. Miltus, cukrų, kepimo miltelius, sodą, druską, migdolus ir apelsino žievelę gerai išmaišykite. Išplakite plaktuvu kiaušinį, aliejų, apelsinų sultis ir sausus komponentus.
Viską gerai išmaišykite. Suberkite į tešlą mažais gabalėliais pjaustytus rabarbarus. Keksiukus kepkite 25 – 30 min. 180 laipsnių karščio orkaitėje.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.