Keksiukai su serbentais

Ingredientai:

2 vnt. Kiaušiniai
150 g Cukrus
50 ml Pienas
250 g Rikotos sūris
100 g Sviestas
4 šaukštelis Migdolai (malti)
300 g Miltai
1 šaukštelis Kepimo milteliai
100 g Juodieji serbentai
1 šaukštelis Cukraus pudra

Gaminimas:

Kiaušinius išplakite su cukrumi, pienu, rikota ir kambario temperatūros sviestu. Suberkite maltus migdolus ir miltus bei kepimo miltelius. Išmaišykite iki vientisos masės.

Sudėkite tešlą į kepimo formeles, kad užsipildytų trys ketvirtadaliai aukščio. Ant viršaus įspauskite serbentų.

Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 25 min. iškepusius keksiukus išimkite iš formelių, sudėkite į lėkštę ir apibarstykite cukraus pudra.

Porcijos: 6
Pagaminamas per: 25min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.