Keptas viščiukas su Provanso žolelėmis ir medumi
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
1 vnt. | Viščiukas |
sauja | Bazilikai |
sauja | Rozmarinai |
sauja | Čiobreliai |
50 g | Sviestas |
2 šaukštas | Medus |
2 šaukštas | Provanso žolelės |
žiupsnelis | Rupi jūros druska |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
Gaminimas:
Viščiuką iš išorės ir iš vidaus įtrinkite druska ir pipirais.
Iš išorės ir iš vidaus ištrinkite mišiniu iš sviesto, Provanso žolelių ir medaus.
Į vidų sudėkite bazilikus, rozmariną ir čiobrelius.
Palikite pusvalandžiui pastovėti.
Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 30 min.
Patiekite apšlakstytą alyvuogių aliejumi ir apibarstytą jūros druska.
Porcijos: 2
Pagaminamas per: 30min.