Kepti įdaryti burokėliai ir svogūnai

Ingredientai:

4 vnt. Svogūnai
4 vnt. Burokėliai
2 šaukštas Sviestas
340 g Čederio sūris
125 ml Jogurtas (natūralus)
sauja Malti džiūvėsėliai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai

Gaminimas:

Svogūnus nulupkite, o jų vidų išskobkite (krašteliai neturi likti labai ploni). Tą patį padarykite su burokėliais (pasirinkite panašaus dydžio svogūnus ir burokus).

Išskobtą svogūnų ir burokėlių masę susmulkinkite ir apkepkite svieste. Sudėkite į dubenį. Sumaišykite su sūriu ir jogurtu, pagardinkite druska bei pipirais.

Berkite džiūvėsėlius, kol gausite tirštą, tvirtą įdarą. Jį sudėkite į išskobtus svogūnus ir burokėlius. Kepimo indą patepkite sviestu, išdėliokite įdarytas daržoves ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 25 min.

Porcijos: 0
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.