Keptos burokėlių salotos

Ingredientai:

3 vnt. Svogūnai
3 vnt. Morkos
2 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
2 vnt. Burokėliai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
pagal skonį Aliejus
2 šaukštas Actas

Gaminimas:

Įkaitiname didelėje keptuvėje aliejų. Susmulkiname svogūnus ir papriką, sutarkuojame su burokine tarka morkas ir žalius burokėlius.

Viską kepame paeiliui: apkepiname svogūnus, tada morkas, papriką ir galiausiai žalius burokėlius.

Baigiant kepti įdedame druskos, pipirų ir įpilame acto. Viską dar pakepame ~ 5 min. Patiekiame svečiams.

P.S. labai skanios tiek karštos, tiek šaltos ir su juoda duona.

Porcijos: 8
Pagaminamas per: 50min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.