Kiaulienos kepsneliai su baklažanais
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
500 g | Kiaulienos nugarinė |
1 vnt. | Baklažanai |
pagal skonį | Mėsos prieskoniai |
pagal skonį | Druska |
3 šaukštas | Grietinė |
50 g | Sviestas |
1/4 vnt. | Citrinos |
6 šaukštas | Aliejus |
1 vnt. | Lauro lapai |
1 vnt. | Salierų stiebai |
Gaminimas:
Kiaulienos nugarinę supjaustykite į 4 dalis, truputį pamuškite mėsos plaktuku arba peiliu. Užbarstykite prieskonių ir apkepkite keptuvėje su aliejumi. Paskui kepsnius sudėkite į puodą, įpilkite šiek tiek vandens, įdėkite grietinės, kelis pipirus, laurų lapų, salierų lapelių ir patroškinkite.
Baklažaną supjaustykite griežinėliais, po to – juostelėmis, pabarstykite druska, apšlakstykite citrinų sultimis ir po 5 min. apkepkite keptuvėje su sviestu. Mėsą patiekite su baklažanais ir padažu, kuriame troškinosi. Papuoškite citrinos žievelės šiaudeliais ir salierų lapeliais.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 30min.