Kiaulienos šonkauliai
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
1,5 kg | Kiaulienos šonkauliukai |
2 vnt. | Svogūnai |
2 vnt. | Morkos |
4 skiltelė | Česnakai |
5 vnt. | Lauro lapai |
3 vnt. | Rozmarinai (šakelės) |
pagal skonį | Juodieji pipirai (nemalti) |
100 g | Teriyaki padažas |
3 šaukštas | Cukraus sirupas |
6 skiltelė | Česnakai |
2 šaukštas | Aliejus |
pagal skonį | Pipirai |
Gaminimas:
Į puodą įpilkite tiek vandens, kam apsemtų šonkauliukus. Kai užvirs, nugriebkite putas.
Į verdantį puodą dėkite morką, svogūną, česnaką, laurų lapų, pipirų, druskos, cinamono lazdelę, žvaigždinio anyžiaus. Virkite ant lėtos ugnies apie 1 – 2 val., kol mėsą lengvai įdursite šakute.
Marinatui skirtus produktus sutrinkite virtuviniu kombainu.
Marinatu įtrinkite atvėsusius šonkaulius.
Palikite marinuotis 4–12 valandas.
Vartydami kepkite ant vidutinės kaitros žarijų.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.