Kiniška žuvis
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338

Ingredientai:
800 g | Žuvies filė (lašišos, upėtakio, menkės) |
6 vnt. | Slyviniai pomidorai |
1 vnt. | Saldžiosios žaliosios paprikos |
0,5 vnt. | Čili pipirai |
2 šaukštas | Miltai |
2 šaukštas | Krakmolas |
100 ml | Sojos padažas |
1 šaukštelis | Aitriosios paprikos milteliai |
1 šaukštelis | Garstyčios |
2 skiltelė | Česnakai |
100 ml | Aliejus |
Gaminimas:
Pomidorus nuplaukite, perpjaukite perpus. Iš paprikų išimkite sėkleles. Žalią papriką supjaustykite šiaudeliais, raudoną – žiedeliais, žuvies filė supjaustykite mažais gabalėliais.
Miltus sumaišykite su krakmolu ir maltomis paprikomis. Šiame mišinyje apvoliokite žuvį. Įkaitintame aliejuje po tris minutes iš abiejų pusių apkepkite žuvies gabalėlius.
Česnako skilteles nulupkite, smulkiai supjaustykite. Garstyčias sumaišykite su sojų padažu ir česnako gabalėliais. Žuvį ir daržoves sudėkite į dubenį, apliekite pasigamintu padažu.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.