Koldūnai su šonine

Ingredientai:

350 g Miltai
1 vnt. Kiaušiniai
100 ml Vanduo
žiupsnelis Druska
400 g Šaltai rūkyta šoninė
2 vnt. Svogūnai
žiupsnelis Juodieji malti pipirai
200 g Grietinė

Gaminimas:

Tešlą suminkyti ir palikti 30 min. pabrinkti.

Šoninę ir svogūną smulkiai kubeliais supjaustyti truputį pakepinti, įberti pipirų, atvėsinti.

Darome koldūnus (virtinius) jūsų mėgstama forma, nors geriausiai jiems tinka senovinė (naminė) forma užraitant.

Išvirti patiekiami su sviestu, grietine ar kitu padažu.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 120min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.