Koldūnai su uogų įdaru


Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338

Ingredientai:

3 stiklinė Miltai
100 ml Vanduo
2 vnt. Kiaušiniai
3 g Druska
10 g Cukrus
450 g Uogos
30 g Cukrus
10 g Vanilinis cukrus
10 g Krakmolas
žiupsnelis Mėtos

Gaminimas:

Į platų dubenį įmuškite kiaušinius, juos išplakite. Miltus paberkite ant stalo, jų viduryje padarykite duobutę. Atsargiai į duobutę pilkite vandenį ar pieną, kiaušinius, druską, cukrų – lėtai maišykite. Turite gauti elastingą ir vientisą tešlą – jeigu tešla atrodo per skysta, įberkite dar truputį miltų. Paruoštą tešlą uždenkite medžiagine servetėle ir palikite 40-60 minučių.

Kai pasigaminote tešlą virtiniams ir palikote ją „pailsėti“, galite pasigaminti skanų įdarą.

Įdarui uogas nuplaukite, jeigu pasirinkote vyšnias, išimkite jų kauliukus. Tuomet uogas dėkite į puodą, suberkite cukrų, vanilinį cukrų ir mėtos lapelius. Uogas pakaitinkite – jeigu norite, kad įdaras būtų tirštesnis, į uogas įberkite krakmolo.

Tešlą iškočiokite į ploną lakštą, stikline išpjaustykite skritulius. Ant kiekvieno skrituliuko vidurio dėkite po šaukštą įdaro, gražiai užlankstykite kraštus ir dėkite į verdantį vandenį. Virkite 10-15 min.

Porcijos: 6
Pagaminamas per: 40min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 392