Kopūstų ir grybų troškinys
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338

Ingredientai:
500 g | Kelmučiai |
1 vnt. | Kopūstai |
1 vnt. | Rauginti agurkai |
2 šaukštas | Aliejus |
2 šaukštas | Pomidorų padažas |
2 šaukštas | Malti džiūvėsėliai |
1 šaukštas | Actas (3) |
1-2 šaukštelis | Cukrus |
1 vnt. | Lauro lapai |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
pagal skonį | Druska |
Gaminimas:
Kopūstą supjaustykite ir šiek tiek apkepkite aliejuje. Įpilkite dar aliejaus, šiek tiek vandens, ir apie valandą patroškinkite. Likus 20 min. iki pabaigos sudėkite pomidorų padažą, cukrų, druską, pipirus, lauro lapą, actą.
Grybus supjaustykite šiaudeliais ir iškepkite aliejuje, o tada išimkite iš keptuvės. Tame pačiame aliejuje pakepkite svogūną, tada sumaišykite su grybais, sudėkite supjaustytą agurką, įberkite druskos, pipirų.
Pusę troškintų kopūstų sudėkite į aliejumi pateptą kepimo indą, ant viršaus sudėkite grybų masę, o ant jos – likusius kopūstus. Apibarstykite šiupinį džiūvėsėliais, apšlakstykite aliejumi ir pakepkite orkaitėje.
Porcijos: 0
Pagaminamas per: 0min.