Kopūstų ir grybų troškinys

Ingredientai:

500 g Kelmučiai
1 vnt. Kopūstai
1 vnt. Rauginti agurkai
2 šaukštas Aliejus
2 šaukštas Pomidorų padažas
2 šaukštas Malti džiūvėsėliai
1 šaukštas Actas (3)
1-2 šaukštelis Cukrus
1 vnt. Lauro lapai
pagal skonį Juodieji malti pipirai
pagal skonį Druska

Gaminimas:

Kopūstą supjaustykite ir šiek tiek apkepkite aliejuje. Įpilkite dar aliejaus, šiek tiek vandens, ir apie valandą patroškinkite. Likus 20 min. iki pabaigos sudėkite pomidorų padažą, cukrų, druską, pipirus, lauro lapą, actą.

Grybus supjaustykite šiaudeliais ir iškepkite aliejuje, o tada išimkite iš keptuvės. Tame pačiame aliejuje pakepkite svogūną, tada sumaišykite su grybais, sudėkite supjaustytą agurką, įberkite druskos, pipirų.

Pusę troškintų kopūstų sudėkite į aliejumi pateptą kepimo indą, ant viršaus sudėkite grybų masę, o ant jos – likusius kopūstus. Apibarstykite šiupinį džiūvėsėliais, apšlakstykite aliejumi ir pakepkite orkaitėje.

Porcijos: 0
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.