Košė su aviečių padažu
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
200 g | Avietės |
100 g | Maskarponės sūris |
50 g | Cukrus |
200 ml | Vanduo |
50 g | Pienas |
20 g | Sviestas |
80 g | Penkių grūdų dribsniai |
pagal skonį | Druska |
1/2 vnt. | Obuoliai |
Gaminimas:
Šimtą gramų aviečių sumaišyti su sūriu, šiek tiek cukraus ir gerai viską išmaišyti. Gautą masę padėti į šaldytuvą.
Užvirinti vandenį su cukrumi, sudėti dribsnius ir sviestą. Virti, nuolat maišant, dvi-tris minutes. Supilti pieną ir virti dar porą minučių. Į gautą košę sudėti likusias avietes (truputį palikti papuošimui) ir gerai išmaišyti.
Į lėkštę įdėti formelę ir į ją supilti aviečių padažą. Nenuimant formos, aplink ją supilti košę. Patiekti papuošus avietėmis ir supjaustytu obuoliu.
Porcijos: 2
Pagaminamas per: 40min.