Lašiša su garstyčiomis ir medumi

Ingredientai:

4 vnt. Lašiša (pjausniai)
60 ml Baltas sausas vynas
4 šaukštas Dižono garstyčios
4 šaukštelis Medus
sauja Petražolės
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai

Gaminimas:

Lašišos pjausnius pabarstykite druska ir pipirais iš abiejų pusių. Vyną sumaišykite su garstyčiomis ir ištepkite žuvį. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir valandai padėkite į šaldytuvą.

Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Kiekvieną pjausnį suvyniokite į foliją ir dėkite ant kepimo skardos. Kepkite 180 laipsnių 10-15 minučių.

Išimkite iš orkaitės, praplėškite foliją, kiekvieną gabalėlį aptepkite medumi ir dar šaukite į orkaitę kelioms minutėms.

Patiekite pabarstę krapais ar petražolėmis.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 90min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.