Lašišos kepsneliai su česnakais ir medumi

Ingredientai:

400 g Lašišos filė
1 vnt. Čili pipirai
2 skiltelė Česnakai
2 šaukštas Žuvies padažas
1 šaukštas Sezamų aliejus
2 šaukštas Medus
1 vnt. Agurkai
1 vnt. Svogūnai
4 šaukštas Aitriųjų paprikų padažas
2 šaukštas Citrinų sultys
sauja Kalendros
žiupsnelis Juodieji malti pipirai

Gaminimas:

Į dubenį sudėkite lašišą, aitriojo pipiro gabalėlius, česnaką, kalendrą, žuvies padažą, sezamų sėklų aliejų ir medų.

Pabarstykite juodaisiais pipirais ir palaikykite šaldytuve pusvalandį, o dar geriau – per naktį. Trumpai pakepinkite keptuvėje arba grilyje.

Patiekite su saldžiu čili padažu, apibarstę agurkais ir svogūnais. Valgykite su ryžiais.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.