Maltinukai su duonos įdaru
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
500 g | Malta jautiena |
500 g | Malta kiauliena |
2 vnt. | Kiaušiniai |
3 vnt. | Svogūnai |
2 šaukštas | Krakmolas |
2 šaukštas | Sviestas |
100 g | Batonas |
100 g | Juoda duona |
2 šaukštas | Aliejus |
pagal skonį | Druska |
pagal skonį | Mėsos prieskoniai |
100 g | Malti džiūvėsėliai |
Gaminimas:
Į mėsą įmuškite 1 kiaušinį, sudėkite 2 susmulkintus ir svieste pakeptus svogūnus, batono riekeles, krakmolą, įberkite prieskonių ir druskos. Gerai išminkykite. Juodą duoną supjaustykite kubeliais ir pakepę aliejuje sumaišykite su pakeptu svogūnu. Formuokite maltinius į kiekvieno vidų įdėdami duonos kubelių įdaro.
Maltinius apvoliokite kiaušinio plakinyje, džiūvėsėliuose ir sudėkite į aliejumi pateptą skardą. Įpilkite stiklinę vandens ir kepkite 200°C temperatūros orkaitėje apie 45 min. Patiekite su bulvių koše.
Porcijos: 6
Pagaminamas per: 45min.